Wachtrijen, waar kom je ze niet tegen? Er wordt veel geprobeerd om wachtrijen de das om te doen, maar nog niets lijkt echt te werken. Doordat je zo vaak in een wachtrij terecht komt, zul je ook steeds meer verschillende ergernissen ondervinden. Hieronder staan de vijf meest vervelende ergernissen die je ondervindt in de wachtrij.

Wachtrij

1 – Mensen die voordringen

Mensen die voordringen zijn met stip de meest voorkomende en meest vervelende ergernis in de wachtrij. Ben je eindelijk bijna aan de beurt bij de kassa, springt er een heel gezin voor je neus. Zeg je hier niks van, dan mis je even later de bus die net voor je neus wegrijdt. Zeg je er wel wat van, ontstaat er vaak een ruzie, omdat beide partijen niet toe willen geven. Vandaar dat mensen die voordringen op nummer 1 staat van de top vijf ergernissen in de wachtrij.

2 – Mensen die geen keuze maken

Wanneer je in de wachtrij staat om wat eten te bestellen in het voetbalstadion zul je lang moeten wachten. Wanneer je eindelijk bijna aan de beurt bent, staat er nog één iemand voor je. Deze persoon heeft tien minuten de tijd gehad om een keuze te maken, maar nee hoor. Hij moet nog beslissen, hierdoor sta je uiteindelijk nog vijf minuten langer te wachten. 

3 – Mensen die in je nek hijgen

Mensen voelen een bepaalde druk als ze in de wachtrij staan. Ze denken hoe dichter we bij de kassa zijn hoe sneller ze uit de wachtrij zijn. Normaal gesproken is dit het geval, maar hierdoor gaan mensen die achter je staan elke minuut dichter tegen je aan staan. Niet wetend dat het niet uitmaakt hoe ver je van de kassa staat als er evenveel mensen voor je staan. Elke keer dat je een stap kan maken schuiven zij nog meer in je rug en voel je hun adem in je nek. Het geeft extra druk mee en vooral een oncomfortabel gevoel.

4 – “De pauze is over 5 minuten voorbij”

Je kent het wel. Je staat al 10 minuten in de rij en ineens hoor je een speaker die luidt:”De pauze is over 5 minuten voorbij”. Er ontstaat stress bij de mensen om je heen, maar je bent inmiddels zo dichtbij de balie dat je nu niet uit de rij wil gaan. Andere mensen beginnen te klagen omdat ze zo weer willen zitten, maar hierdoor zal het niet sneller gaan. Al bij al, wordt de sfeer in de rij er niet beter van.

5 – Andere mensen die zich ook ergeren

In een wachtrij staan is nooit leuk. Maar als er mensen achter je staan die zich ergeren aan de wachtrij, zul je eigen humeur er ook niet beter van worden. Ze klagen over de tijd, andere mensen in de wachtrij en andere punten die hierboven zijn beschreven. Door deze ergernissen van andere besef je ook hoe vervelend alles is en hierdoor raak je nog meer geïrriteerd. 

Deze vijf punten worden beschouwd als de top 5 ergernissen in de wachtrij. Ben je ook klaar met wachten? Of heb jij een andere ergernis in de wachtrij? Laat het ons weten en neem even een kijkje op onze website wat wij er aan willen veranderen!

Wie zijn wij?

Ben je nou benieuwd naar wie wij zijn? Lees er hier meer over! https://foodbreak.org/?page_id=2


Foodbreak


1 reactie

Justin · 25 maart 2020 op 05:35

Great post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *