Bol.com AlgemeenNatuurlijk is het handig om even te weten wie wij zijn en wat wij doen. Daarom is hier een korte introductie van Foodbreak zelf en de vijf co-founders.

Foodbreak bestaat momenteel uit vijf jonge, gedreven ondernemers. Een Start-up Company die begon als schoolproject voor onze opleiding, maar al snel een professionele wending kreeg door onze passie en gedrevenheid. Wij zijn alle vijf tweedejaars Commerciële Economie studenten aan de Hogeschool Leiden. Onze motor blijft draaien door ons gezamenlijke doel om de ervaring te verbeteren op verschillende evenementen door de innovatieve service van Foodbreak!

Om in contact te komen met onze werknemers kunt u gemakkelijk op hun foto klikken om direct naar hun LinkedIn te gaan. Als u een mail wilt versturen kunt u de persoonlijke adressen vinden onder het kopje contact.

Team Foodbreak:

Luuk van Amstel

Ik ben Luuk van Amstel en ben 19 jaar oud. Als één van de co-founders heb ik Foodbreak zien opgroeien. Mijn doel is om te blijven groeien en onze app steeds te blijven verbeteren en innoveren. Ik heb altijd al een ondernemershart gehad en ga er compleet voor. ‘No time for breaks’ is daarom ook ons motto. Met Foodbreak gaan wij het verschil maken en wil je nooit meer anders!

Winston Deege

Ik ben Winston Deege, 18 jaar en co-founder van Foodbreak. Het streven van mij is om horecabezoekers, waaronder ikzelf, de ultieme avond te geven zonder ergernissen bij het bestellen van eten en drinken. Daarnaast geeft het mij een zeer voldaan gevoel als ik weer een horecagelegenheid met een forse omzetverhoging zie en dit is mogelijk met Foodbreak.

Emilio Eind

Ik ben Emilio Eind. Ik ben een 20-jarige Commerciële Economie-student en tevens lid van TeamFoodbreak. Het leuke aan Foodbreak vind ik dat het bestelproces gemakkelijk op meerdere locaties versneld kan worden. Zo kan de app bijvoorbeeld gebruikt worden in de kantine na een voetbalwedstrijd, maar ook in de pauze van een film. De app zal dus voor menig mens een positieve werking hebben in het dagelijks leven.

Thijs de Vries

Ik, Thijs de Vries, ben co-founder van Foodbreak en samen met mijn medecompagnons ben ik gedreven om Foodbreak naar een internationaal succes te brengen. Ik ben 18 jaar en tweedejaars Commerciële Economie-student te Leiden. Ik ben vaak op evenementen te vinden en bedenk me dan hoe handig het zou zijn als we hier ook Foodbreak vestigen. Daarom ben ik enthousiast en gedreven om Foodbreak te zien groeien.

Dennis Vrugt

Ik ben Dennis Vrugt, 26 jaar. Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij Foodbreak en kunt u mij ook wel co-founder noemen. Regelmatig bezoek ik publieke evenementen en uitgaansgelegenheden waar vaak lange wachtrijen bij de catering ontstaan. Door het gebruik van Foodbreak zal dit probleem verleden tijd zijn.

Bekijk ook Iflag.nl