Hier de eerste impressie van de Foodbreak App om u een indruk te geven van waar de klanten en uw werknemers mee te maken gaan krijgen.

Hier ziet u het inlogscherm waar u met het in-app Foodbreak account kunt inloggen om gebruik te kunnen maken van de service. Dit duurt ongeveer 15 seconden. Alle gegevens komen in de Foodbreak database en worden alleen opgeslagen voor optimale werking van de functies.

Hiernaast ziet u het ordersysteem van de Foodbreak App, dit systeem is zeer overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. In dit gedeelte van de applicatie krijgen uw werknemers de bestellingen van de klant binnen.

In dit systeem staat het ordernummer van de klant gelinkt aan haar bestelling en dit creëert een eenvoudige aflevering van de bestelling aan de klant wanneer deze gereed is. De klant krijgt uiteraard hetzelfde nummer in de applicatie. Onderop is de optie ontwikkeld om aan te geven welke bestelling klaar is om te af te halen. Dit gebeurt snel en door middel van een simpele klik. Hierna zal deze weer verdwijnen.

Lijkt dit u wat? Vraag meer informatie aan of misschien wel een offerte!

Download de app

Met de nieuwe Foodbreak App kunt u tijdens wedstrijden of evenementen uw eten en drinken online bestellen en betalen. Wanneer u betaalt heeft, hoeft u het alleen nog maar op te halen. Door een paar simpele handelingen voorkomt u lang wachten in de rij. Waarom lang wachten als het ook veel sneller zou kunnen?

De Foodbreak app is binnenkort gratis te downloaden in de Google Playstore!