Wachten in wachtrijen is met Foodbreak verleden tijd!

Er is niks vervelender dan in de pauze te moeten wachten om eten te kunnen bestellen. Het duurt altijd langer dan je denkt, waardoor veel kostbare tijd verloren gaat. Daarom is de Foodbreak App ontwikkeld. Deze app zorgt ervoor dat je via een paar clicks jouw eten besteld hebt, zonder te hoeven wachten!

De Foodbreak App is op dit moment nog in ontwikkeling, maar het duurt niet lang meer! Als de app getest is en werkt, zal deze gratis te downloaden zijn in de Google Playstore.

Stap 1: Maak je account aan

Wanneer je de Foodbreak App gedownload hebt uit de Google Playstore zal je eerst een account aan moeten maken. Met dit Foodbreak account kan je altijd en overal inloggen als je iets te eten wil halen. Dit is nog geen half minuutje werk en levert je uiteindelijk zóveel meer tijd op. 

Stap 2: Kies de juiste locatie 

Nadat je jouw account aangemaakt en bevestigd hebt, kies je gemakkelijk bij welke cateraar jij je bevindt. Dit zorgt ervoor dat je altijd de goede menukaart voor je hebt. Misschien spaar je met iedere Foodbreak aankoop zelfs wel voor een gratis snack! Bestel tot één uur van te voren om die vervelende wachtrij te omzeilen.

Stap 3: Betalen en afhalen maar!

Nadat je het menu hebt doorgekeken en al jouw favoriete snacks besteld hebt, kan je gemakkelijk betalen met een bank naar keuze via IDeal. Je krijgt hierna meteen de tijd te zien wanneer je jouw bestelling kan ophalen aan de balie. Vergeet niet jouw persoonlijke ordernummer te laten zien wanneer je de order afhaalt!